Kennismaking en aanmelding

Als u een school zoekt voor uw zoon of dochter en u wilt graag nader kennis maken met ons of informatie opvragen dan kunt u telefonisch of per mail daarvoor een afspraak maken met de locatiedirecteur via telefoonnummer 053-4323489 of j.pals@vgpodeoosthoek.nl.

Als u al bekend bent met de Bron en u wilt graag meteen overgaan tot een aanmelding dan kunt u onderstaande formulieren downloaden, uitprinten en ingevuld opsturen naar de school t.a.v. de locatiedirecteur.

Aanmeldingsformulier
Toestemmingsformulier

Handig om te weten
Kinderen mogen op de Bron instromen op de dag nadat ze 4 jaar zijn geworden. Voorafgaand aan deze dag mogen de kinderen 2 ochtenden komen wennen. De leerkracht neemt hierover contact met u op.

In de laatste onvolledige maand van het schooljaar worden er geen kinderen meer toegelaten. 

Gedurende het cursusjaar worden kinderen, anders dan vanwege verhuizing, slechts toegelaten na overleg met de vorige school. Als een leerling naar een andere school gaat, mag deze hoogstens één dag ter kennismaking ‘mee­draaien’ op de nieuwe school.

Leerlingen die van een andere school komen worden pas definitief toegelaten als hun gegevens op onze school binnen zijn.